Zb4mERMtPK3n84mRFb49_IW5Hwg99dUH-OjLCPm_t4U
Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Lilla Hundis

en dogwalking tjänst på Lilla Essingen i Stockholm

Pepa, är föd i Spanien, januari 2011. French Bulldog. Lilla Hundis smeknamn för henne är "Peparoni" och "The Pepster". Pepa började på Lilla Hundis som en valp men nu är hon en riktig dam. Hon är så lung och stabil så alla unga hundar känner så trygg med henne i flocken.  

Laika är föd september 2013. Fransk Bull Dog. Hon är vår yngst och nyast flock medlem med mycket energi. Vi kallas henne för The Runt.

Elsa är föd juli 2012, Maltese. Vi på Lilla hundis kallar henne för "Fluffer Nutter" när hennes päls är långt men när hon har klippt sig heter hon "Fröken Wiggly Buns". Elsa har varit med oss sedan hon var bara 12 veckor gammal och det har varit så roligt att observera hur hon har mognat.  

Bernie är föd maj 2011 Schitzpoo (Schitzu/Poodle). Han har många smeknamn, Mr. Berns, The Bernster, Bernardakins. Bernie är flockens "Champion", han försvarar alla hundar i flocken mot elak hundar på hundrastplatsen. 

Roffe är en 9 åring Chiwawa/Miniature Pinture. Vi på Lilla Hundis kallar honom för "Little Buddy" och "Count Roffe".

Freddie, en Yorkshire Terrier fick sitt namn av Freddie Mercury och han är en stor "Drama Queen". Han är föd maj 2013. Vi på Lilla Hundis kallar honom för "Tiny Turds".

Torsten (Totte) är en 9 åring Tax. Totte gå inte till Lilla Hundis men han är en bra vän som besökar oss då och då och är vår maskot. Vi på Lilla Hundis kallar honom för "Mr. Big Nose".